Nyfunden inspiration

At være heldig – og ikke så heldig

Jeg er normalt typen der aldrig vinder noget, men i øjeblikket ser jeg ud til at være ramt af lidt af det dersens held. Som I ved, så er jeg med i 100 dage 100 kvinder kampagnen, fra Vichy, hvor jeg har fået tilsendt nogle af deres lækre produkter. Vi har nu ramt dag 50+, hvilket betyder at der er genopfyldning af produkterne.

Jeg har også været så heldig at vinde Allévos konkurrence på facebook, hvor jeg har vundet 2 x startnumre til Alt for Damernes kvindeløb inkl. picnickurv, løbe t-short og goodiebag, og oveni dette har jeg også vundet en lækker goodiebag fra Allévo, fyldt med en masse af deres varer og en løbe t-shirt.

Skærmbillede 2014-05-10 kl. 14.04.33Så det var en ren fornøjelse at gå på posthuset, hvor begge dele lå og ventede på mig.

Men når det går alt for godt, så kommer der gerne en dårlig nyhed til lige at bringe det lidt ned. Min onkel har været meget syg de sidste par måneder, med både lungebetændelse og mavevirus. Virkelig uheldigt, men ikke noget hvor vi har været super bekymret. Han har så været indlagt i to ugers tid nu, og nu har de så desværre fundet ud af at han har lymfeknudekræft. Lægerne er meget optimistiske, min onkel og moster ligeså, men det er jo aldrig sjovt at få sådan en nyhed. Så kan mærke mit humør lige har taget et lille dyk. Min familie og omkreds har været meget ramt de sidste tre år, så jeg synes det er på tide at vi får en velfortjent pause fra sygdom – og specielt cancer.

STAY HEALTHY!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyfunden inspiration