Godmorgen

NCM og løb

Da jeg forleden konkluderede at jeg endnu ikke havde hørt fra Sparta, ang. at få flyttet min start til 2015, tjekkede jeg min mail. Åbenbart snakker mailprogram på mac’en og mailens hjemmeside ikke sammen, så da jeg tjekkede Yahoo! bemærkede jeg at der slet ikke lå en sendt e-mail til Sparta! “Pis”, tænkte jeg. Så var det jo for sent – og spild af penge. Derefter ramte tanken mig, “men skulle jeg prøve alligevel?”.

Jeg er klart stærkere end hvad jeg var sidste gang, men problemet er jo at jeg ikke har løbet specielt meget siden VM. Skulle jeg kaste mig ud i det, og krydse fingre for det bedste? Byen er begyndt at summe af maratonspænding, og jeg er blevet grebet af den. Infomails strømmer ind, plakater og skilte er blevet sat op på min vej (de kommer til at løbe forbi min adresse), og vejrudsigten lover godt vejr på søndag. Mange ting talte for at jeg skulle deltage, men for en sikkerheds skyld ringede jeg til Sparta, bare lige for at høre om de havde glemt at skrive et svar. De havde desværre overset min mail, men de ville selvfølgelig rykke den til 2015.

Men så sad jeg pludselig i situationen: jeg sad med kundeservice i røret, og kunne på få sekunder sige, “nej tak, jeg løber alligevel”. Jeg kunne mærke mit hoved snurrede rundt med fordele og ulemper, og jeg havde faktisk gearet mig selv op til at deltage.. men jeg endte med at sig tak til at få rykket min start.

Jeg er næsten ikke i tvivl om at jeg ville kunne gennemføre maratonet – men på hvilken bekostning? Ville jeg få en dårlig oplevelse? Ville det gå godt? Nervøsiteten for at det ville gå elendigt vandt, og jeg løber derfor ikke på søndag. Nu er jeg egentlig ret tilfreds med beslutningen, men hold da op hvor har det været svært at finde ud af det!

Men som den løbenørd jeg er, så kan jeg jo ikke lade vær med at se hvad kalenderen siger. Udover Powerade halvmaraton til september, er der nemlig en af de danske klassiker, Esrum Sø Rundt. Det er ikke bare en klassiker, men løbet foregår faktisk i den by og det område jeg er født og opvokset, så det står mig lidt nært. Jeg har deltaget en gang før, og det er sgu et hårdt løb – men det er også et virkelig smukt løb! Det foregår i Nordsjælland, gennem skove og marker, men med virkelig mange stigninger. Det er 27 km løb i slutningen af august, så sandsynligheden for at vi kommer til at stege, er høj.

Men jeg kunne godt tænke mig at opleve det en gang til. Jeg kan sagtens nå at træne op til det, så jeg kan ikke se hvorfor jeg ikke skulle? Min kæreste kommer dog ikke til at kunne deltage, da han er igang med at træne sig op fra en skade, og ikke tør satse på så lang og hård en rute til august.

Skal, skal ikke? 

STAY HEALTHY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen