Tid til lidt forkælelse

Opdateret løbeliste

Så fik jeg lige opdateret min fane med løb i 2014.

Der blev tilføjet to og rettet to – iForm endte jeg ikke med at deltage i, pga. Moder Naturs hævn, og Alt For Damerne bliver sammen med en veninde, der ikke er helt klar til at kaste sig ud i 5 km løb, så vi tager 3,5 km gå-ruten i stedet for. Som jeg også skrev til hende, så er det ligemeget for mig, om jeg løber eller går til det løb, så længe vi får en hyggelig aften sammen. Vandt jo to billetter til løbet, og valgte at dele gevinsten med hende, fordi vi altid kan få en hyggelig stund ud af en hver situation.

Af tilføjelser, så røg Femina Kvindeløb på listen. Det foregår på søndag, hvor jeg alligevel ingen planer havde, så der fik jeg tilmeldt 5 km’eren. Så håber jeg selvfølgelig jeg kan gøre det lidt hurtigere end sidste gang. 😉

map01580289_499915486737794_1372788432_n

Og her for et par minutter siden, fik jeg så tilmeldt mig Esrum Sø Rundt. Det har jeg jo skrevet om, at jeg ville deltage i, men nu fik jeg også købt billetten. Begyndte allerede at glæde mig som et lille barn, da jeg trykkede godkend. Det kan da kun været et godt tegn? 😀 Powerade halvmaraton ligger to uger efter, og det agter jeg også at deltage i.

Halvmaraton er og bliver min yndlingsdistance! Men jeg skal også op på maratondistancen igen.. måske sammen med kæresten? Det håber jeg i hvert fald!

Andre der har en favorit distance? En hvor man bliver udfordret, men ikke så udfordret, at man ikke kan gennemføre?

STAY HEALTHY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til lidt forkælelse