Early bird

Tid til lidt forkælelse

fusion_fusion-tri-power-tight-pocket-unisex_korte-tights_loberen_6

Jeg har længe gået og sukket efter dette par; kompressionsløbeshorts med lommer til gels! Hvor fancy er det lige? Derfor slæbte jeg kæresten med ud på en gåtur i dag – da vi begge havde fri – og lokkede ham med i Marathonsport på Frederiksberg. Det havde han nu ingen problemer med, da hans kompressionsstrømper var så slidte, at de knap nok kunne blive siddende hvor de skulle, så vi fik hver især smidt lidt penge i butikken.

Glæder mig virkelig meget til at få testet dem på en længere tur, for har hørt virkelig meget godt om dem.

Maratonfølelsen er kommet lidt tilbage til mig, og jeg er begyndt at forberede på at træne rigtigt igen. Til at starte med, satser jeg på Esrum Sø Rundt her d. 31. august, hvilket er 27 km i bakket terræn. Der er blevet lagt løbeplan, så nu er det bare at komme igang.

Til at hjælpe mig med at holde motivationen, har jeg fundet mine inspirationskilder. Jeg har lige købt Eat & Run af Scott Jureck, en af USA’s største løbetalenter, og ellers holder jeg øje med Annette Fredskov (kvinden der løb 366 maraton på 365 dage). Overvejer at købe hendes bog, for er helt sikker på at den kan give et motivationsboost, så det batter!

Håber I nyder det flotte vejr! Jeg fik selv en halv time i solen med Eat & Run, da kæresten skulle løbe. Jeg fungerede som tidsholder, da han i øjeblikket bruger parkeringshusets, ved DGI-byen, tag til at løbe på, da det er lavet af sådan noget man bruger til rigtige løbebaner. Han lider meget af skinnebensbetændelse, så nu er han igang med at bygge løbeformen op, små bitte skridt af gangen, ved at løbe på blødt underlag og anvende kompressionsstrømper til hver løbetur. Da jeg løb en god tur på ca. 5 km i går (uden ur, så ved hverken hvor hurtigt eller præcise længde), valgte jeg at give benene lidt ro.

STAY HEALTHY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Early bird