Opdateret løbeliste

Tilbagevendende Motivation

Selvom et enkelt dårligt løb ikke burde slå en helt ud, så gjorde VM det. Jeg er heldigvis ikke den eneste der har oplevet sådan noget lignende. Min kollega kunne nikke genkendende til det, da vi snakkede om Københavns maraton. Vi skulle begge have været med, men efter hun havde en skidt oplevelse i efteråret, til Powerade, havde hun heller ikke haft motivationen til at træne.

Men den pause jeg har taget efter VM, har i hvert fald virket som håbet. Jeg har brugt tiden på at læse om teknik, erfaringer og fortællinger, og det har virkelig været interessant. For øjeblikket har jeg kastet min kærlighed over Eat & Run af Scott Jurek, som jeg skrev jeg havde købt. Den er virkelig fantastisk, men på sin egen specielle måde. Grundlæggende handler den om hvordan han lærte om udholdenhed og det monotone arbejde fra en meget tidlig alder, og hvordan han har brugt det, og stadig bruger det, i sin ultraløbskarriere.

Jeg har derfor fået lagt et løbeprogram igen. Starter fra bunden af, så jeg ikke får presset mig selv til det punkt, hvor jeg mister motivationen. Eller, bunden og bunden, bunden i min verden og forhold til min form. Den har ikke overraskende nok taget et lille dyk i denne her pause, så nu skal jeg have den tilbage – og denne gang skal den være meget bedre! Så når lysten ikke er der, vil jeg anvende Scott Jureks fars udtryk: “sometimes you just do things” – nogle gange bliver du bare nødt til at gøre tingene, for du vil for det meste værdsætte det bagefter. 🙂

STAY HEALTHY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdateret løbeliste