Rettelse til i går

Energiforladt

Har tilbragt weekenden på det skønne Hindsgavl Slot ved Middelfart. I forbindelse med deres livstilsmesse, blev jeg sendt derned med mit andet arbejde, for at servere mad. Derfor har min kost primært bestået af burgere og sandwiches, og jeg arbejder på at få en lidt mere varieret kostrytme tilbage. 🙂

Om fredagen løb jeg en tur på ca. 8,4 km. Mit løbeur var løbet tør for strøm, så kunne desværre ikke måle den præcise afstand. Det var en fuldstændig fantastisk løbeoplevelse, og området omkring Hindsgavl og Middelfart er virkelig naturskønt. Turen foregik i skov og over mark, forbi græssende køer, langs havet og under den gamle Lillebæltsbro.

Men jeg skulle jo også arbejde, og søndag var jeg i gang fra 6 om morgenen til 23:30, hvor jeg landede hjemme hos mine forældre. Søvn var der ikke meget af, da mit ur ringede kl. 6 mandag morgen, så jeg kunne blive sat på toget mod København. Var så udmattet, at jeg skrev til mit arbejde, at jeg ventede med at komme til i dag, så jeg kunne få et par timer på øjet.

Min søde kæreste havde fødselsdag i går (han fyldte 31), hvilket vi fejrede ved bare at være os to. Vi gik på Mother og fik god pizza, en is på Paradis og en gåtur på Frederiksberg. Det eneste han ønskede sig, var at jeg var der, og det ville jeg selvfølgelig med glæde.

I dag står den på Alt for Damernes Kvindeløb, hvor jeg skal deltage på gåruten med min veninde. Vandt jo to billetter med Allévo, så hende og jeg har planlagt en hyggelig aften ud af det. Mit energiniveau er stadig på nulpunktet, og mit hoved fortæller mig også at min søvn- og spiserytme skal på plads igen. Måske er det meget godt at vi skal gå i dag, i stedet for at løbe…

Håber I har haft en dejlig Kristi Himmelfartsweekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rettelse til i går