Mandagsinspiration

Dagens løbetur + eksperiment

Dagens løbetur var den første i laaaang tid – altså, som i lidt over en uge. Jeg døjer med en dum nerve i min højre balle/hofte, efter en mindre bilulykke, som desværre har generet mig siden sidste mandag. Siden jeg har benyttet mig af løbebånd de sidste par uger, gav jeg dem skylden, så i dag tog jeg mig sammen, og kom udenfor i det friske danske efterårsvejr.

Turen gik rigtig godt, så indtil videre er “flytningen” fra indendørs til udendørs en succes. Jeg skulle ifølge mit program løbe en 3 km test, hvor jeg startede med 20 min. lunten, 3 km maks fart, efterfulgt af 10 min. afjog. Jeg skulle gerne ramme mellem 7,3 og 8,5 km på de ca. 45 min. det skulle tage.

20 min., 3,2 km
3 km, 14:53 (tog dem som 500 m intervaller, med 30 sek pause mellem hver)
10 min., 1,61 km

Så i alt blev det til 44:53 min. og 7,81 km. Er meget tilfreds med resultatet, selvom det var svært at holde sig selv tilbage de første 20 min…

Mit lille eksperiment gik ud på at prøve noget nyt: vegansk risprotein. Jeg lærte det at kende gennem RawBite, da jeg var til et event for et par uger siden. De har lige udgivet deres bud på en proteinbar, som jeg er helt tosset med. Den indeholder absolut ingen tilsætningsstoffer, og er kun lavet på tørret frugt og vegansk risprotein. Da jeg ikke bryder mig om de ultrasøde proteinpulvere man kan få ude på markedet, kastede jeg mig ud i dette, og gik i min nærmeste øko-butik. Det er måske lidt halvpebret når det kommer til prisen, men jeg var ikke skuffet, da jeg testede det i dag:

IMG_1269

Jeg havde en sidste rest Cultura Natural hvor jeg tilsatte en spiseske proteinpulver. Hertil dryssede jeg frysetørrede blåbær, rosiner og ymerdrys (uden sukker) på. Den havde den der grynede fornemmelse af proteinpulver, men da den ikke smagte af noget, kunne det absolut godt indtages. Synes det var et rigtig fint “post run” måltid, som smagte dejligt med blåbær og rosiner.

Nu vil jeg fortsætte med min eksamensaflevering i statistik. Jeg ville brokke mig, hvis ikke det var fordi jeg faktisk synes det er ret sjovt at sidde og arbejde med. Lidt nørd er man vel…

STAY FIT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *