Dagens manglende træning

Dagens løbetur; ny PR!

Selvom mit hoved, fornuften, maven og hoften sagde nej, skreg mine ben ja, da jeg trak i løbetøjet. Jeg var taget på arbejde i morges, men da der ikke var særlig meget at lave, sagde jeg god weekend, og tog hjem for at arbejde på min eksamen. Men den løbetur som jeg egentlig skulle have klaret i går, sad i baghovedet og nagede mig, så jeg besluttede mig for at give den en chance – hvis nu det gjorde for ondt, så ville jeg selvfølgelig stoppe.

Jeg fløj afsted, men gav stadig mig selv valget mellem de to løbeture jeg mangler i denne uge; en på 8 km og en på 5,5 km. Jeg kunne hele tiden ombestemme mig, men jeg endte med at satse på den “lange” tur – og det endte med en personlig bedste på 10 km! Turen så således ud:

0,9 km opvarmning
8 km i tiden 44:15 min
1,1 km afjog

I alt 10 km på 55:10, hvor min tidligere rekord lå på 55:38; altså en forbedring på 28 sek.! Jeg var pavestolt, men tænkte som altid, “det kunne jeg have gjort hurtigere”. Jeg er ikke særlig god til at acceptere rekorder, for jeg er altid overbevist om at jeg kunne have gjort det lidt bedre. Ligesom i september, da jeg løb halvmaraton på 2:00:19 – på trods af 17 min. forbedring fra sidste gang, så var jeg ikke tilfreds med de #&!?%! 19 sekunder der gjorde at jeg ikke kom under to timer. Jeg fik nu stadig stor ros for min præstation, så lidt stolt var jeg nu stadig.

I aften står den på Ladies Night med en af mine allerbedste ladies. Sushi ad libitum og gratis champagne i en hel time – jo tak! Og nu kan jeg endda gøre det med god samvittighed…

STAY FIT!

2

  • hitthegroundrunning

    Tillykke! Det er den bedste følelse, når man løber en ny PR i træningen. Jeg kender alt for godt følelsen af, at man måske godt kunne af løbet bare liiiidt hurtigere. For nogle uger siden løb jeg en pr på næsten et minut på min 5km og alligevel følte jeg godt, at jeg kunne have løbet hurtigere.

    http://hitthegroundrunning.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla

      Det er åndsvagt, for man burde jo netop være mega stolt af sig selv! Det betyder jo netop også at ens træning rykker sig, og man bliver bedre. Og tillykke med din pr, meget imponerende at skære et helt minut af 5 km’eren! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens manglende træning