Dagens løbetur + detox dag 3

Afslutning på detox (+ en lille overraskelse til jer!)

Torsdag var jeg til min tredje konsultation hos Gitte fra Altid-Slank. Jeg afsluttede syv dages semi-detox, og var spændt på resultaterne. Målingerne foregik om morgenen, så jeg havde ikke indtaget noget inden mødet.

Fra første konsultation til torsdag, har jeg tabt:

  • -2,1 kg kropsvægt totalt
  • -2,3 kg vandvægt!, hvilket er virkelig godt, da jeg havde ca. 4 kg for meget
  • -9 cm om taljen
  • -5 cm om brystet (dvs. under brysterne)
  • -5 cm om hoften (jeg er gået fra 104 cm til 99 cm, så under 100!)
  • -2 cm om låret

Der er selvfølgelige mange andre tal (alle gået i den rigtige retning), men det er i hvert fald disse tal som jeg bider mærke i. Men be warned: det var hårdt. Hovedpine, cravings, sult (da jeg nogle gange ikke fik noget der mættede godt nok), var noget af det jeg gennemgik. Men som tallene viser, så har det jo været godt for min krop. Og jeg er stadig glad for at jeg gjorde det. Og om jeg gør det igen? – det tror jeg sgu godt jeg kunne være skør nok til!

De næste to uger er jeg tilbage på kulhydrater (juhuu!), men, som før, kun til et måltid. Det passer mig meget fint, da jeg ikke har det store behov, men en enkelt skive rugbrød, lidt fuldkornspasta eller lignende, er nu godt at få i løbet af dagen. Hummus har også været no go, men er tilbage på menuen. Menuen for dagene hedder nu således:

Morgenmad: frugt med nødder
Frokost: masser af grønt med enten protein eller kulhydrat
Aftensmad: masser af grønt med enten protein eller kulhydrat (omvendt af frokost)
Mellemmåltider: frugt, grønt, skyr, figenstang – men ingen kulhydrater (så ingen knækbrød eller lignende)

I løbet af dagen skal jeg huske at få Omega 3-fedt. Det gør jeg ved enten at spise fisk, og hvis det ikke er tilfældet, kan jeg tage et tilskud i form af flydende fiskeolie eller hørfrøolie. Jeg har jo siden første konsultation øget mit indtag af sunde fedtstoffer, i form af nødder, avocado og olivenolie. Jeg har næsten spist en avocado om dagen (meget få undtagelser), nødder og olivenolie hver dag, og hold da op en forskel jeg kan se! Min hud er blevet simpelthen så pæn, og jeg har haft fåtal af udbrud. Så det fortsætter jeg selvfølgelig med!

Mit nye mål er at komme så tæt på de 60 kg som muligt. En vægt jeg har drømt om længe, og efter at have været under Gittes vinger, er jeg ikke i tvivl om at jeg kan!

Og hvad er overraskelsen så?
Jo, jeg har skam fået lov til at give mine læsere 20% rabat CLUB SUND! Men hvad er CLUB SUND? CLUB SUND er Altid-Slanks medlemskub, som udover at give dig adgang til låste filer på hjemmesiden, også kommer med rabatter til div. behandlinger og restauranter – I kan se dem her. Og en af rabatterne er 10% på første konsultation hos Gitte. 😉

Med de 20% rabat, kan I altså få et halvt års medlemsskab for kun 140 kr. (normalpris: 199 kr.). Det er ingen penge, når man tænker på alt det man får med. 

Og hvordan får I så fat i den rabat? Det gør I helt simpelt ved at sende en mail til Gitte (gitte@altid-slank.dk), hvor I skriver at I har læst FitnessBusiness, og virkelig gerne vil benytte jer af det her vildt gode tilbud. Det gælder i hele februar.

GO GO GO!

STAY FIT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens løbetur + detox dag 3