Dagens løb

Morgenløb

Godmorgen!

Så er jeg tilbage fra Milano, klar til hverdagen igen. Sådan da.

Milano var fantastisk skøn, og det var endnu bedre at jeg fik set min længesavnet veninde. Om det havde været Grønland eller Milano, bare hun også var der. Bonus var selvfølgelig, at vi søndag og mandag blev velsignet med danske sommertemperaturer, i form af 24 grader i skyggen. Virkelig lækkert, og meget savnet.

Min løbelyst manglede stadig, men helt tilfældigvis var det også weekenden hvor Milano Marathon 2014 fandt sted. Min veninde kendte to af deltagerne, så vi skulle selvfølgelig ned og heppe. Jeg håbede at synet af de glade løbere, kunne tænde gnisten i mig igen, men ak! Selvom jeg så utrolig mange løbere halte, danse, hoppe, skrige over mållinjen, forblev ilden slukket. Ikke engang den efterfølgende løbesnak – hvor jeg havde en del at bidrage med – ophidsede mig på nogen måde.

Da jeg atter var alene med min veninde, fortalte jeg om at jeg var lidt trist over at mangle min løbelyst. Hun løber ikke selv, men det første der lå i min indbakke, var link til løbemotivation, i form af nye apps, fra hende. For sådan en veninde er hun. Artiklen ser spændende ud, og jeg vender stærkt tilbage med mit syn på den, når jeg har fået læst den nærmere.

Men det hjælper jo ikke at sidde og glo, hvis jeg skal have lysten tilbage. Så efter en dejlig afslappende dag i går, hvor jeg kom mig over weekendens strabadser, står den på hverdag igen i dag. Selvom jeg ikke er typen der løber om morgen, havde jeg alligevel besluttet mig for at løbe, inden jeg skal på arbejde. Bare en lille kort tur, uden noget pres på tempoet, osv. Det endte med en lille tur på 4 km med et tempo på 5:50 – så ja, meget stille og roligt.

Som sagt, så er jeg ikke bygget til at løbe om morgenen, så jeg forventede ikke den store succes. Men jeg kom da igennem! Og desværre var der ingen lyst da jeg kom hjem. Egentlig havde jeg bare lyst til at stoppe under hele turen. Selvfølgelig kommer sådan noget ikke tilbage efter første forsøg – men det kunne da have været meget rart?

I eftermiddag skal jeg have opereret en visdomstand ud, så mit motionsaktivitetsniveau bliver lige skruet lidt ned for en stund.

Håber I får en dejlig dag!

STAY HEALTHY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens løb