Morgenløb

Av av av

Så røg tanden sgu.

Heldigvis var det en rigtig dygtig kirurg, så indgrebet tog kun 15 min. Jeg lå med lukkede øjne (for hvem gider følge med i sådan en operation?) og lige pludselig kunne jeg mærke noget tråd ramme mit ansigt, og jeg indså at det var slut. Den efterfølgende tid har selvfølgelig ikke været ligeså sjove, og jeg har været meget øm. Der er blevet poppet smertestillende, men nu synes jeg absolut det er blevet bedre. Stingene trækker i tandkødet, men de skulle gerne begynde at forsvinde om fem dages tid..

I mellemtiden står den så på flydende kost i ca. en uge. Da mit energiniveau har været på et nulpunkt, har jeg primært levet af yoghurt og koldskål siden operationen. Nu er jeg ved at være træt (både fysisk og mentalt) af ikke at få ordentlig nærende kost, så til aftensmad planlægger jeg at lave en rawfoodsuppe. Man må jo ikke indtage varm mad, så jeg har lidt intenst efter inspiration til sund, nærende flydende mad. Heldigvis kom jeg i tanke om at jeg har en rawfood-kogebog stående på min bogreol, så den er blevet kigget grundigt igennem. Her fandt jeg alle ingredienserne til en gulerodssuppe, som jeg selvfølgelig lige smider op senere i aften.

Det er uhyggeligt hvordan man kan mærke ens krop stille og rolig kollapse, når man ikke får kalorier og energi nok. Jeg er i totalt kalorieunderskud, og jeg kan ikke holde mig gående i lang tid ad gangen. Derfor overvejer jeg at tilføje risproteinpulver til min mad, bare for at få et skud ekstra energi. Det har været svært at overskue at skulle lave andet end at hælde lidt yoghurt op i en skål, men nu står den på sundere kost, da jeg stadig har fem dage på flydende kost endnu.

STAY HEALTHY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenløb