Løbetur med selskab

Dobbelt op

Så startede andet semester for mig, og selvom jeg da havde foretrukket en uges ferie ovenpå eksaminerne, må jeg indrømme at stoltheden over at være nået hertil, gjorde at jeg nærmest hoppede ud af sengen i morges. For første gang er jeg startet på andet semester på en uddannelse, så det markerer en milepæl i mit liv.

Jeg startede morgenen med en statistikforelæsning, hvor fremmødet ikke var særlig stort. Men sådan er det når der er en efterfølgende gentagelse af forelæsningen. Dette betød at jeg havde et mellemmodul på knap to timer, så jeg sprang direkte over i Fitness World i Frederiksberg Svømmehal. Der tog jeg ca. 50 min. med styrketræning af ryg og mave, for så at smutte tilbage og spise en tidlig frokost. Efterfølgende stod den på intro til makroøkonomi, som er det nye fag på dette semester. Vores forelæser virkede god, så jeg glæder mig til at opleve ham de næste uger.

Kæresten havde fri i dag, så da jeg kom hjem spurgte han om jeg ville med ud og løbe. Det kunne jeg jo ikke sige nej til, så jeg hoppede direkte i løbetøjet (masser af lag, for det begyndte at sne virkelig meget i det øjeblik vi trådte ud).

Turen endte med:
8 min. opvarmning
6,5 km tempo på 33:40 med en gennemsnitsfart på 5:11 km/t
8 min. afjog

I alt 9.05 km.

Alt i alt super tilfredsstillende tur! Nu er jeg så også helt kvæstet, kunne knap nok holde øjnene åbne da jeg sad og læste makro!

STAY FIT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbetur med selskab