Afbræk fra eksamenslæsning

Træningsupdate

Jeg er endelig ved at komme mig lidt over eksamen i fredags, som kostede et par stressede dage. Onsdag til fredag fik jeg hverken løbet eller trænet i fitness, da den stod på 100% læsning. Om det betalte sig, ved jeg ikke endnu.

Da jeg sad i CBS’ lokaler på Amager, til min første eksamen som studerende på videregående uddannelse, følte jeg mig faktisk rimelig sikker. Jeg havde terpet og sammen med min studiegruppe, havde jeg et par timer forinden fået bekræftet at noget havde hængt fast. Denne her prøve, den skulle jeg nok naile.

Men suk.. sammen med flere hundrede HA Almen studerende, kiggede jeg chokeret på vores udleverede multiple choice eksamen i mikroøkonomi, og opgav: hvornår havde vi dog lært dette?! Heldigvis var jeg ikke den eneste der tænkte sådan, og mange var utrolig opgivende, da vi to timer efter kunne forlade lokalet.

Eksamen var overstået, og lørdag kriblede det i mine ben for at komme ud og løbe. Det blev til 7,2 km på 40:10, hvorefter jeg tog til Nordsjælland for at hygge med mine forældre. Søndag var jeg hjemme igen, og inden jeg ville kaste mig over bøgerne igen, tog jeg ud for at lufte benene. Hvor langt det blev, ved jeg ikke, da jeg selvfølgelig havde glemt at oplade mit løbeur, så det gik ud under turen. Men jeg vil skyde på ca. ligeså meget som om lørdagen.

Jeg følger også Cassie Ho fra blogilates.com. Hun udgiver hver måned en træningskalender, med hendes egne træningsvideoer, og hun er simpelthen for sød. Så det vil jeg prøve at supplere min løbetræning med. 🙂

STAY FIT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afbræk fra eksamenslæsning