Et døgns rutsjetur

Manglende motivation

Jeg føler mig utrolig energiforladt og umotiveret for tiden.

Jeg har absolut ingen lyst i min krop til at træne, men jeg får stadig gjort det. Det føles jo altid godt bagefter, så jeg prøver at minde mig selv om at jeg får det bedre bagefter. Bare løbeturen i går gik helt fantastisk, så jeg har masser af grund til at fortsætte min træning. Jeg skulle løbe 6 km med en hastighed der hed 5:34-5:44 pr. km, men endte med en gennemsnitshastighed på 5:29. Benene fløj afsted.

Skolen er slet ikke til at overskue. Der er simpelthen så meget, og jeg skal jo til reeksamen i næsten alle fag. Jeg fik heldigvis et 7-tal i organisationsanalyse midtvejsprøven, så so far so good.

Mikroøkonomi og Managerial Economics (virkomshedøkonomi) gruer jeg for. De oprindelige prøver var sindssygt svære, og jeg er rimelig sikker på de ikke gør det lettere for os. Faktisk har jeg på fornemmelsen at de forventer mere, fordi vi har haft “længere forberedelsestid”. Men det har vi jo egentlig ikke? Undervisningen startede jo med det samme igen, så hvordan skal man kunne følge pensum og læse op på samme tid? Jeg ved det ikke, men lige nu kan jeg kun overskue at skulle tænke på reeksamerne – og ja, det går jo så ud over den normale undervisning.

Kostmæssigt har jeg været okay. Jeg har ikke været ligeså god som jeg var i starten af forløbet med Gitte, men jeg prøver at komme tilbage på sporet. Jeg skal tilbage til hende på mandag, og der må da godt være sket et eller andet. Selvom jeg er oppustet og flommet i øjeblikket (det føles sådan – og ser sådan ud – men det er nok mest pga. mens).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et døgns rutsjetur