Næsten "ferie"

Sygdom, eksamen og manglende træning

Jeg er ramt! 🙁

Har de sidste par dage kunne mærke der var noget på vej, og i dag slog det igennem. Jeg er træt, har hedeture, snotter, øm i alle led, svimmel, hele baduljen. Dette har så gjort at jeg har lidt svært ved at læse op til min kommende eksamen på onsdag, for føler jeg kunne falde i søvn siddende. Heldigvis er det en skriftlig eksamen med hjælpemidler, så er relativ tryg ved situationen.

I sidste uge nåede min krop toppunktet af den intensiverede træningsmængde, da jeg vågnede op med et meget ømt knæled. Alle alarmklokkerne bimlede med samme, så den planlagte løbetur blev aflyst, uden at tøve. Jeg skal ikke ud i noget, hvor jeg strammer den, og ender med at ødelægge knæet. Der gik tre dage, og så var smerterne i knæet i væk. Nu er det så gået over i at jeg er blevet syg, men hellere det end et ødelagt knæ.

Jeg tager den med ro til på torsdag, så har jeg givet mig selv en uges pause. Så burde jeg da være fuldt restitueret. 🙂

Jeg har lige meldt mig til træningsevent d. 18. januar, sammen med myfitlife og deres superseje bloggere. Glæder mig virkelig meget! Vinterferie og træning, så bliver det ikke bedre. Der er begrænset antal billetter, så skynd jer at klik ind og tjek det ud! Det koster kun 50 kr. for 90 min. træning – og så er der endda en goodiebag til de seje fremmødte. 😉

STAY FIT (og raske.. *host*)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næsten "ferie"