Av av av

Undskyld!

Jeg indså lige i dag, at jeg har været utrolig meget fraværende herinde. Undskyld, undskyld, undskyld, men jeg har virkelig heller ikke haft noget fysisk overskud. Sådan en operativ fjernelse af en visdomstand er ikke til at spøge med. Det er først de sidste par dage jeg har kunne spise en ordentlig kost, og oveni ømheden, valgte året første forkølelse at ramme mig, så de sidste tre dage, har jeg hostet og harket.

Men, jeg er på vej ovenpå igen – heldigvis – og det eneste der er tilbage af operationen, er lidt syninger som gerne skulle forsvinde af sig selv indenfor få dage. Officielt må jeg også gerne bevæge mig igen, og siden der kun er lidet over fire uger til CPH Marathon, er det vist ved at være på tide. Holder den dog i ro i dag, da jeg stadig hoster, men i morgen snører jeg løbeskoene, og forsøger mig med en rolig, kort tur.

For at motivere mig selv lidt til at komme ordentlig igang med træningen igen, har jeg meldt mig til Fitness Worlds Bikini Bootcamp. Har fået et meget positivt indtryk af det, fra tidligere deltagere, så nu giver jeg det også en chance. Så handler det bare om at holde fast i det. 😉

Skærmbillede 2014-04-14 kl. 17.28.15STAY HEALTHY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av av av