Manglende motivation

Træningsupdate

tumblr_n0xz5yFA3A1ricd56o1_500Billede fra dagens løbetur, i det strålende vinter/forårsvejr.

Det blev til 6 km med gennemsnitsfart 5:27 – igen for hurtigt, da mine distancetider skal ligge mellem 5:34-5:44. Ved selvfølgelig ikke om jeg bare er blevet hurtigere, men jeg har en tendens til at presse mig selv i forhold til længden af turen. Altså, hvis jeg ved jeg skal løbe 6 km, så fordeler jeg min energi så jeg løber dem bedst muligt. Men meningen med distancetræning er jo netop at jeg skal slutte en tur med overskud (det havde jeg nu også), men skal vist liiiige styre min fart lidt. Programmet siger en tur på 10+ km i næste uge, så må vi se hvad tiden siger der.

Ellers har jeg jo kastet mig over Blogilates igen, denne gang begynderprogrammet – bare for en sikkerheds skyld. Det er rigtig rart, da jeg lige i øjeblikket er vildt irriteret på mit lokale FW. Eller nærmere typerne dernede. Alle de “store” drenge gør simpelthen ikke plads til at en “tøs” kan komme og træne hos dem, så jeg har de sidste par gange gået rundt om mig selv, stået i KØ!, og endt med at gå min vej, fordi folk spærrede for maskinerne. Ingen respekt for hinanden. Jeg oplevede at en fyr stod 45 min. ved den vægt jeg skulle bruge. 45 min. hvor jeg nåede resten af mit program igennem, indtil jeg til sidst mistede tålmodigheden, og gik hjem.

Så FW får en lille pause fra mig, til jeg har samlet nok overskud til at skulle stå og gnubbe skuldre med bøfferne.

Ang. studiet har jeg været til en rigtig god samtale hos studievejledningen i dag. Jeg fik vendt alt hvad jeg havde på hjertet, og vi fik snakket om både depression, bøgerne, underviserne, reeksamenerne, min familie, kæreste osv. Det var rigtig rart, og jeg følte mig meget lettet. Jeg skulle egentlig bare undersøge mulighederne for at strække sin uddannelse, og fandt også ud af hvordan det fungerede.

Jeg har i hvert fald fået nyt mod på at fortsætte studiet, og samtidig kan jeg mærke min motivation til at træne stille og rolig er på vej tilbage. Og så skinnede solen i dag, så det hele går vist lidt i en rigtige retning lige nu. 🙂

STAY FIT!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manglende motivation