Sygdom, eksamen og manglende træning

Igang igen!

Jeg har nu holdt en tålmodig uges pause fra løb, for ikke at risikere at min ømhed i knæleddet skulle udvikle sig. Nu tog jeg mig så en “stille og rolig” (okay, helt ærligt, så kom jeg vist til at give den lidt for meget gas) tur rundt om tre søer, i alt 4,56 km. Det gik, næsten som forventet, rigtig fint, så jeg starter stille og rolig op igen, og tilføjer et par ekstra kilometer næste gang.

Hvis jeg bare havde samme disciplin når det kom til min uddannelse, som når det handler om træning. I går var jeg til statistikeksamen. Det endte ikke godt. Efter tre timers frustration over hvad jeg dog skulle gøre med opgaven, indså jeg at jeg ikke ville få et godt resultat med det jeg havde lavet. Så for første gang nogensinde, valgte jeg at “blanke” eksamen, altså ikke aflevere noget. Dvs. jeg skal til reeksamen engang i marts, hvor jeg forhåbentligt kan gøre en meget bedre indsats.

Jeg havde min veninde, som i øjeblikket bor i Italien, på besøg om aftenen. Efter en snak med hende, følte jeg mig en del mere motiveret og overskudsagtig, til at få læst ordentligt. Jeg har eksaminer t.o.m d. 10. januar, så det er jo faktisk ikke forfærdelig lang tid?

Nu sætter jeg mig ned med næsen i bøgerne, og prioriterer min uddannelse de næste uger, så jeg kan klare mig godt. Så må den øvrige træning udover løb (for løbe skal jeg!) gå lidt i baggrunden. Det er jo også vigtigt at få sig en god uddannelse! 🙂

Udover alt dette, har jeg d. 14. januar fået aftalt en tid til konsultation hos Gitte fra altid slank. Jeg glæder mig virkelig til at få et overblik over min kost, og gode råd og vejledning til hvordan jeg kan spise optimalt i forhold til et mindre vægttab, og samtidig sørge for at få energi nok til løbetræningen. I har nok hørt om hende fra både Instagram @altidslank og andre bloggere, så jeg kan kun sige jeg glæder mig til at høre hvad hun har at sige!

Ciao! STAY FIT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom, eksamen og manglende træning