100 dage 100 kvinder

En svær beslutning

Jeg har i dag meddelt min studiegruppe at jeg ikke længere deltager i vores eksamensprojekt i organisationsanalyse og managerial economics. Tanken om de to eksamener har simpelthen kostet for meget på den forkerte energikonto, og hvis jeg alligevel skal skifte studie, er disse fag ikke nødvendige for mig.

Det er jo aldrig sjovt at skulle sige fra, men jeg er så utrolig glad for min beslutning, for nu kan jeg fokusere på min makroøkonomi- og statistikeksamen her til maj. Den eneste grund til at jeg tager disse, er egentlig for at holde mig igang på studiefronten, og det er disse to fag jeg føler mig mest sikker i.

Det har været svært at tage beslutningen, og jeg har diskuteret meget frem og tilbage med både min familie og kæreste. De kunne høre det jeg selv ikke lyttede til, og havde ikke svært ved at se, at jeg ikke skulle deltage i de to fag. De har alle bemærket at den glade Camilla har været forsvindende, så de støttede mig meget op om at droppe eksamenerne, og få lidt overskud til mig selv igen.

STAY HEALTHY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 dage 100 kvinder