Hvad sker der i kroppen?

En våd fornøjelse

skybruddHvis du bor i København, så ville du vide hvilket regnvejr vi var plaget af i går eftermiddags/aften. Mit program fortalte mig at den skulle stå på 10 km løb, men nøj hvor havde jeg svært ved at komme ud. Vi havde besøg af min kærestes 5-årige niece, og det var nu lidt hyggeligere at hygge med dyner og tegnefilm. Men niecen blev jo hentet, og siden den står på VM næste weekend, vidste jeg det ville være bedst at få løbet den tur.

Som jeg har skrevet før, “motiverer” jeg mig selv til at komme ud, ved at “love” mig selv, at jeg bare skal løbe en lille tur. Hvis jeg efter 1 km stadig ikke føler for det, så bliver det også en kort tur, men hvis det føles godt, så tager jeg en lang tur. Efter de 5 min. opvarmning, kunne jeg mærke at benene havde en god dag, så jeg endte selvfølgelig med knap 11,6 km i silende regn. Min sko svuppede den sidste kilometer, og jeg kunne vride ærmerne på min løbejakke. Jeg var våd helt inderst inde, da jeg stoppede GPS-uret, men that bad ass feeling lyste ud af mig. Alle andre der var ude samtidig med mig, fik mentale high five’s, og jeg måtte dy mig for ikke at give dem fysiske.

Det blev til:
5 min. opvarmning
10,01 km med 5:26 pr. km
5 min. afjog

I alt 11,6 km på 1:04:26

I morgen skal jeg ud på en 15 km, som så bliver den sidste lange tur, inden VM. Er virkelig spændt, og meget optimistisk!

STAY FIT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad sker der i kroppen?