Dagens løb

Godt nytår!

 

20140101-174031.jpg

Godt nytår! Jeg håber alle kom godt og sikkert ind i det nye år, og ikke er for plaget af tømmermænd. 😉

Personligt havde jeg en rigtig hyggelig aften, hvor jeg tog det meget stille og rolig med alkoholen, så jeg er på toppen i dag. Vi kom i den situation, hvor vores oprindelig nytårsaften blev aflyst d. 28. december. Det var lidt noget møg, og jeg havde glædet mig til et år hvor jeg ikke selv skulle være vært eller stå i køkkenet. Men ak, sådan skulle det ikke ende. Vi endte med at være seks personer hjemme hos min kæreste og jeg, så fra jeg stod op til gæsterne kom, var jeg på. Der blev skuret, skrubbet, kokkereret, ryddet, så vi kunne tillade os at invitere vores gæster indendørs. Derfor kom jeg ikke til at træne som planlagt, men det endte jo med en hyggelig aften, så jeg klager ikke. 🙂

Jeg fik sovet dejligt længe, stod op og fik lækker morgenmad. Lun bolle med avocado og varmrøget laks, blødkogt æg og en banan. Da jeg ikke var ramt af tømmermænd (som andre på adressen, hehe), sprang jeg gladeligt i løbetøjet – og min nye løbejakke fra Nike fra mine forældre – og fik løbet i det milde vintervejr. Det blev til:

Opvarmning: 1,3 km på 8 min.
Tempo: 2 x 3,1 km m/30 sek. pause på 33:31
Afjog: 1,23 km på 8 min.

2014 er startet rigtig godt. Jeg ser det som et tegn på et godt år. 🙂

STAY FIT!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens løb