En våd fornøjelse

Dagens løbetur

IMG_1653

VM er lige om hjørnet, så dagens tur lød på 15 km. Jeg startede derfor morgenen med et godt varieret morgenmåltid, bestående af en frugtsalat af banan, kiwi og mandler, et blødkogt æg og en hjemmebagt gulerodsbolle med ost og marmelade. Selvfølgelig med grøn te og vand på siden.

Benene var ikke 100% restitueret fra fredagens 10 km tur, så havde ikke den bedste løbedag. Mit mantra hed, at det kunne godt være det ikke gik så hurtigt, men det handlede om at få kilometer i benene. Og jeg kom igennem, endda med en spurter og overskud til sidst. Så det blev til:

5 min. opvarmning
15 km på 1:24:14
5 min. afjog

Havde håbet den lå nærmere 1:22, men jeg er ganske tilfreds, for hvis jeg kan holde den fart, vil jeg stadig komme ind på under 2 timer på lørdag. Det er stadig mine hurtigste 15 km nogensinde, så i princippet var det jo en ny PR. 😛

IMG_1655Efter turen, stod den på et dejligt varmt bad, frokost og efterfølgende besøg af mine forældre. Min mor havde lavet en lækker tærte med masser af bær, så min kæreste og jeg bød på kaffe og de medbragte kagen. Jeg er et stort familiemenneske, og er meget afhængig af at se mine forældre, så det kunne ikke have været en bedre søndag.

Håber I har nydt weekenden, og været ude i det skønne solskinsvejr i dag!

STAY FIT!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En våd fornøjelse