Sidste konsultation

Dagens løbetur og frokost

 

 

 

Dagens løbetur startede med selskab af min dejlige kæreste, indtil jeg skulle igang med mine tempointervaller. Hans skinneben driller for tiden, så han var ikke helt glad. Håber godt nok de klarer den til VM.

For mig gik det helt fantastisk. Den stod på:
8 min. opvarmning
2 x 4,1 km med 5:22/km
8 min. afjog

Benene havde det rigtig godt, så jeg fløj afsted. Det er nu lækkert at jeg kan se så tydelig en forbedring i min hastighed. Er i hvert fald 99,9% sikker på at jeg kan kommer under de to timer på halvmarathon, efterhånden!

Ellers var det direkte hjem og få mig noget frokost! Man bliver sulten af sådan en løbetur. Jeg tog hvad der nu lå i køleskabet, så det blev til en salat af hvidkål, gulerod og tomater drysset med hørfrøolie og hvidvinseddike. Ovenpå smed jeg en blanding af tun, hytteost og en lille skefuld mayo, og spise det hele med en skive rugbrød til. Det smagte helt fantastisk!

tumblr_n2dlvxvrKY1ricd56o1_500Og så er der snart kun to uger til VM i halvmarathon! IIIIIH, jeg er begyndt at glæde mig som et lille barn! 😀

STAY FIT, HEALTHY & HAPPY!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste konsultation