Dagens løbetur

Min madpakke

Tænkte at jeg lige ville dele en typisk frokost – og mellemmåltid – med jer. I Altid-Slanks ånd, består den af masser af grønt, fedt og protein. IMG_1657Salaten består af broccoli, rød peber, gulerod, avocado og feta med hørfrøolie – for de gode fedtsyre – og på siden to økologiske æg. Mine mellemmåltider består ofte af mandler og frugt, så jeg pakker altid en bøtte mandler og lidt frugt med i tasken. Nu skal jeg på arbejde i morgen, hvor vi har fri frugtordning, så der er det selvfølgelig ikke nødvendigt at slæbe sit eget med, men ellers ville der også ligge en banan, kiwi eller hvad der nu hitter i det lille hjem, ved siden af mandlerne.

Min kæreste arbejder i ferskvareafdelingen i et større supermarked, og tager derfor ofte gratis æg med hjem (pakker der i forvejen skulle smides ud, pga. smadrede æg). Det er selvfølgelig ikke til at sige hvilken type der går i stykker, men jeg foretrækker helt klart når han tager de økologiske æg fra fritgående høns med hjem, fremfor de billige buræg. Udover jeg tænker på dyrevelfærd, så synes jeg egentlig også at de smager meget bedre. Der er mere smag i, og anden god konsistens, når de bliver kogt.

Er det bare mig der synes det? Eller er jeg bare skør?

Jeg er også typen der kan smage forskel på farverne på M&M’s og labre larver, så det kan være det bare er mig. 😉 

STAY HEALTHY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens løbetur