Min madpakke

VM i halvmarathon

IMG_1665

Jeg var også en af de heldige der fik lov til at deltage i Danmarks løbehistories største løb i København. Det var en fantastisk oplevelse, og jeg gik rundt med et fjoget smil både før, under og efter.

Benene var desværre ikke samarbejdsvillige, men på trods af dårlige ben, fik jeg gennemført, og endda med en forbedret tid. Jeg vidste jo egentlig godt at jeg kunne, men alligevel var der et eller andet der sagde mig at dagen i går, ikke var den rekordsættende dag. Dog endte jeg med en tid på 1:59:28, hvilket for det første er en ny bedste tid, men for det andet – og bedste – kom jeg under 2 timer. IMG_1678

IMG_1680

Det var jo et fantastisk vejr i går, men hold da op hvor blev det hurtigt lunt derude på ruten. Det var virkelig ikke sjovt at løbe ned af lange lige passager, hvor solen stod lige på. Ingen vind og temperaturer der sneg sig op over 20 grader. Jeg så også en enkelt dehydrere midt på ruten, så jeg var vist ikke den eneste der havde det hårdt.

STAY HEALTHY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min madpakke