Tilbagevendende Motivation

Rettelse til i går

Jeg var overbevist om at min 5 km tid blev 25:08 i går – jeg kiggede forkert, og min officielle tid er faktisk 24:58.

ENDELIG kom jeg under de berygtede og frygtede 25 min. på 5 km! Jeg kan slet ikke fatte det, er fuldstændig i ekstase! Jeg har nu opnået alle de løbemål jeg har haft, siden jeg startede med at løbe.

5 km startede med et mål på under 30 min. Det kom hurtigt, og blev derfor til 25 min. Det har til gengæld taget meget længere tid, men i går lykkedes det endelig.

10 km startede med et mål på under 1 time. Første gang hed 1:00:29, men den kom jeg også relativt hurtigt under. Så blev målet 55 min. Sidste maj fik jeg en tid på 55:38, men senere på året præsterede jeg distancen på 54:13.

Halvmaraton hed først under 2,5 timer. Det nåede jeg lige knap og nap, da jeg slæbte mig over mållinjen i Barcelona. Derefter tog den nogle gevaldige ryk, fra 2:29 til 2:27 til 2:17. Jeg begyndte at komme i bedre form, og håbet om et sub 2 timer halvmaraton opstod, og præsterede 2:00:19 sidste år til Powerade, indtil i år til VM, hvor jeg kom ind på 1:59:28.

Det er en helt fantastisk følelse, og nu kan jeg sætte mig nogle nye tidsmål, som jeg kun drømte om i starten af min løbekarriere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbagevendende Motivation