Undskyld!

Tilbage i løbeskoene

Juhuu! Jeg har været ude og løbe i dag, og jeg nød det i fulde drag.

Det endte med en lille tur på 3,5 km, fordi jeg gerne ville være på den meget sikre side. Jeg kunne godt mærke stødende oppe i min (manglende) tand, så jeg tog det i et meget meget roligt tempo. Men med det smukke vejr der er i dag, nød jeg bare at kunne trille rundt om søerne i et behageligt tempo.

Jeg synes jeg kan mærke min gnist tændes, og min løbelyst er faktisk at spotte ude i horisonten. Stille og rolig. Jeg vil selvfølgelig ikke presse noget, men jeg er meget positiv omkring at få min lyst tilbage. Specielt da jeg under min løbetur, ikke kunne tænke på andet end at løbe maraton. Faktisk, synes jeg at jeg kunne mærke en smule glæde ved det.

Jeg har virkelig også tænkt over det, læst artikler og kigget i bøger, for bare at få et eller andet svar på hvad der sker i mit hoved. Det der er tilbagevendende, når jeg tænker på hvad jeg har læst, er noget jeg læste om det med at være løber og de ture man oplever. For selvfølgelig har man gode og dårlige ture, men denne her person beskrev flere slags ture man kunne opleve. Jeg har haft dårlige løbeture, men som forfatteren skrev, så kan man også have nogle ture hvor det bare er helt forfærdeligt, turen gik rigtig dårlig, man føler sig rigtig skidt tilpas, og man har aldrig lyst til at tage løbesko på igen.

Og det var jo det jeg oplevede til VM. Det var bare en rigtig – på godt gammeldags dansk – lorte løbetur. Det kunne næsten ikke have været værre, og selvfølgelig bliver man helt ude af den. Men når man nu også oplever sådan noget, så synes jeg også at det er i orden lige at sætte løbeskoene på hylden og tage en pause. Det er noget man skal komme sig over, for det er virkelig hårdt for psyken. Så kan man lave nogle andre ting, svømme, cykle, danse, hvad der nu ellers interesserer en.

Men nu er der også gået et par uger, og jeg har fået oplevelsen på afstand. Timingen kunne have været bedre, men sket er sket, og nu tager jeg det som det kommer. Jeg håber på at jeg næste weekend kan komme ud og løbe en tur på 25-30 km, bare for at mærke hvor min form ligger på langdistance.

Det skal sgu nok gå det hele. 🙂

STAY HEALTHY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld!