NCM og løb

Early bird

Jeg har desværre haft problemer, først med bloggersdelight, derefter manglende internetforbindelse. Derfor kommer dette indlæg først nu, selvom det var planlagt tidligt i morges.

Startede morgenen med at vækkeuret ringede 6.30, hvor jeg stod direkte op, og slugte en af mine Allévobarer (kaffe-choko). Klokken lidt over 7 stod jeg ved DGI-byen, klar til at kaste mig i vandet, og få svømmet nogle baner. Havde i går aftes vildt meget lyst til at svømme, så planlagde at tage afsted her til morgen. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg kan bedst lide at svømmetræne om morgenen, så det kunne jo ikke være bedre.

Fik svømmet 750 meter på de ca. 30 min. jeg var derinde. Jeg er virkelig ikke en habil svømmer, så er meget tilfreds med udbyttet. Det er ikke fordi jeg ikke kan finde ud af at svømme, jeg har bare ingen teknik eller naturlig bevægelse i vand, så jeg ligner en der overhovedet ikke har styr på det, når jeg plasker rundt i et bassin.

IMG_1901

Derefter tog jeg hjem til morgenmad nummer to, som bestod af skyr, jordbær og mandler, med lidt stevia. Hertil grøn te, vand og en multi- og d-vitamin pille. Totalt lækker kombi, og det er som om jeg er ikke er blevet træt af jordbær endnu, selvom jeg ikke har spist andet til morgenmad i en uge nu, haha! 😀 Så var det ellers på arbejde. Jeg tager i øjeblikket det offentlige, da min cykel desværre er stille og rolig er ved at gå på pension, da jeg frygter at den et hvert øjeblik kunne falde sammen under mig.

Håber I har haft en rigtig lækker dag!

STAY HEALTHY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NCM og løb